Hotel

De Cantarel

ONS HOTEL

U kunt inchecken aan ons hotel vanaf 14.00 uur.
De check out is tOT 10.00 uur.

Onthaaltijden restaurant van 12 tot 20 uur

ONZE LUXEKAMERS BETEKENEN OP EN TOP GENIETEN IN EEN GEZELLIG KADER

We beschikken over 8 standaard en 2 luxe kamers, welke onlangs allemaal zijn gerenoveerd van top tot teen.
De kamers zijn klein, maar het uitzicht is grootst. De luxe kamers zijn daarentegen door de grootte van alle gemakken voorzien.

Gastronomie & Arrangementen

Proeven van de heerlijke keuken doe je zeker door een gastronomisch weekend te boeken. Culinaire verwennerij staat 2 dagen lang op je te wachten en als afsluiting een Voerens forelletje….hmmmm.

Een midweek van 3 of 4 nachten op basis van half-pension met eke ochtend een heerlijk ontbijtbuffet en elke avond een driegangen diner.

Wenst U liever ala carte te eten? Geen probleem! Boekt U simpelweg een kamer met ontbijt. Eén nacht, twee of drie nachten? U kiest en wij zullen U verwennen met heerlijk eten.
#middenindenatuur #groen #gastvrijheid #ruimte.

Ruimte is er in overvloed in de Cantarel. De ontbijtzaal, onze wintertuin, ons restaurant, ons terras en onze weide. Kom kijken, logeren of eten.

Beleef de Cantarel
Het gekabbel van de Voer kun je  horen. Het riviertje loopt tussen onze weilanden. Is er niet genoeg afkoeling in het zwembad kunt U op het bruggetje bij de paarden gaan zitten en pootje baden in “De Voer”.

Onze Kamers

Onze luxekamers betekenen op en top genieten in een gezellig kader

Bij de Cantarel beschikken we over 2 grote luxekamers te Sint-Martens-Voeren die oorspronkelijk 4 kleine kamertjes waren. U hebt dus een zee van ruimte! Elke kamer is voorzien van alle comfort. Zo vindt u er o.a. een grote arduinen badkamer, een flat screen televisie,…


STANDAARDKAMERS

Een heerlijke sfeer is gecreëerd tussen oud (met een vleugje nostalgie) en hedendaags. Na een avondje lekker tafelen in het gezellige restaurant, kunt u lekker daarna uit te rusten in de kleine, maar gezellige kamers.

STANDAARDKAMERS

LUXEKAMERS

Het Zwembad

Genieten met een grote “G”.

Midden in de natuur ligt een prachtig zwembad. Afgesloten van de rest is het hier heerlijk om te relaxen, te zwemmen,
maar vooral om even je ogen te sluiten en denk dat je in het paradijs bent.